Jobba hos oss

Svensk Försäkring Administration är en liten organisation med många intressanta arbetsområden.

Här hos oss arbetar cirka 30 personer inom områdena Ekonomi, HR, Kontorsservice, Internkommunikation, IT och Verksamhetsstöd. Vår verksamhet ligger i trevliga lokaler nära Karlaplan i centrala Stockholm. Här kan du läsa mer om vad vi gör på våra olika avdelningar.

Våra kunder sitter i samma lokaler som oss och deras verksamheter är stabila över tid. Det här ger oss möjlighet att arbeta med utveckling och förvaltning på både kort och lång sikt.

För att vår verksamhet ska fungera så bra som möjligt, vill vi att våra medarbetare ska känna arbetsglädje, engagemang och sträva efter att göra sitt bästa. Vi tror att det nås genom respekt för våra medarbetares behov av stimulerande arbetsuppgifter och respekt för behov av tid för privatlivet.

Ett arbete hos oss ger dessutom möjlighet att få vara en del av den spännande och mångsidiga försäkringsbranschen. Vill du bli en av oss?

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Förmåner

Våra medarbetare omfattas av försäkringsbranschens kollektivavtal och tjänstepensionsavtal.

Våra medarbetare erbjuds även ett antal olika förmåner så som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och subventionerad massage. För att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid har vi flexibla arbetstider, möjlighet till att arbeta hemma samt löneutfyllnad för den som är föräldraledig.

Vi erbjuder även möjligheten att teckna förmånliga gruppförsäkringar.